Dagens tankar

Efter att ha kollat in lite på både The Animator’s Survival Kit – Richard Williams & 3DMotive – 12 Principles of Animation Vol 1-3 så kan jag konstatera att detta kommer att bli ett intressant block. Tänkte att inom de närmaste dagarna så ska jag försöka göra en karaktär i 3D som man kan testa de olika metoderna för att se hur bra man själv kan få de olika rörelserna inom animation.

Får säga att jag tyckte att The Animator’s Survival Kit känns lite tråkigare att titta på än vad 3DMotive tutorials var. Tror det har mycket med att göra att The Animator’s Survival Kit inte har något med 3D att göra. Dock så får jag säga att man lär sig mer på The Animator’s Survival Kit så jag kommer att kolla igenom alla de dvd:erna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>